Veitsetön Facelift

Täytin 9.7.2020 47- vuotta. Olen nuoresta tytöstä asti, oikeastaan pakon sanelemana, ollut tarkka kaikista ihonhoito tuotteista. Myös meikeissä olen super merkki uskollinen. Kun löydän minulle sopivan tuotteen, käytän sitä tyyliin niin kauan kuin tuotetta valmistetaan. Toki olen myös utelias uusien tuotteiden suhteen.

Olen allerginen ja herkkäihoinen. Tämän vuoksi olen aina ollut hyvin tarkka tuotteista. Ihoni reagoi todella nopeasti joten minun on helppo tunnistaa itselleni sopivat tuotteet. Kasvovoiteita olen käyttänyt teini vuosista asti ja samalla tavalla olen myös tyttäreni opettanut huolehtimaan kasvoista.

Ikä tekee meille tepposia, niinkuin tiedämme. Kasvot vaan alkavat ”valumaan” alaspäin. Ryppyjä ilmaantuu sinne, tänne ja tuonne. Juonteet alkaa näkyä. Olen itse sitä mieltä että vanheneminen saa näkyä mutta jos jotain voi tehdä niin sitten tehdään.

Törmäsin Method Pisaraan somessa ja päätin ottaa yhteyttä josko löydettäisiin yhteistyö mahdollisuuksia Miss Suomi & Miss Plus Size -kilpailujen kanssa. Kävin palaverissa heidän kanssaan ja kuinka ollakaan he kertoivat etsivänsä muuttujaa Method Pisaran Veitsetön Facelift -hoitoon ”malliksi”. Siltä istumalta ilmoitin että olen todellakin halukas tähän yhteistyöhön.

Minulle tehtiin kartoitus ja aloitimme hoidot kesäkuun alussa.

Hoitokerrat ovat olleet miellyttäviä ja välistä olen jopa nukahtanut hoitojen aikana 😉 Jokaiselle tehdään henkilökohtainen suunnitelma ja hoitojen edetessä seurataan tilannetta. Olen nyt lähes loppusuoralla. Ennen häitä on vielä yksi hoitokerta.

Hoitokertoja on nyt ollut kymmenkunta. Mikäli kiinnostuit, suosittelen vierailemaan Method Pisaran sivuilla ja tustumaan mitä kaikkea heillä on tarjolla. He osaavat paremmin kertoa mitä kaikkea hoidot pitävät sisällään. Minä osaan puolestani kertoa mitä olen kokenut ja millaisia tuloksia on syntynyt.

Olen itse huomannut että kasvojeni väri on tasoittunut todella hyvin. Nykyisin pärjään mineraalipuuterilla. Hoitoja ennen käytin aina myös ihon sävyä tasoittavia meikkivoiteita. Otsan syvemmät rypyt ovat madaltuneet. Leukalinja on selkeämpi ja posketkin ovat kohonneet. Olen ehdottomasti super tyytyväinen tuloksiin ja voin todella lämpimästi suositella veitsetöntä facelift-hoitoa.

Minulle on tehty myös kaksi kertaa Method pisaran lihas- ja faskiterapia selkä/hartia seudulle. Kun tämä hoito tehtiin ensimmäisen kerran, minulta pääsi melkein itku kun tunsin miten jumiutunut niska/hartia seutuni avautui ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. Ihan uskomatonta mikä tunne kun pystyi heiluttelemaan käsiä miten päin vaan, ilman kipuja. Tätäkin hoitoa voin lämpimästi suositella.

Häät ovat parin viikon päästä ja pikku jännitys alkaa jo hiipiä takaraivoon. IHANAA <3

Iloa ja valoa,

Sunneva

– Yhteistyössä Method Pisara