Täydelliset polttarit

Rakkaat ystäväni ja tyttäreni onnistuivat yllättämään minut täydellisesti. En aavistanut yhtään mitään kun perjantaina kaksi viikkoa sitten aamulla heräsin. Touhusin täysin omia hommiani kun yhtä äkkiä kaasoni Terhi ja Heidi kirjaimellisesti käveli sisään ja kertoi että nyt olisi lähtö… Pakattiin yhdessä minulle laukku ja lähdettiin ajelemaan. En vielä tuossakaan vaiheessa tajunnut mitä tuleman pitää. Kunnes saavuimme Imatralle ja näin laskuvarjon kuvan ja lentokentän pihalla odotti Jutta ja Petri. Siinä vaiheessa tajusin että polttarit olivat oikeasti alkaneet.

Olen haaveillut laskuvarjohypystä varmasti yli 20 vuotta jo. Tyttäreni ja ystäväni nähtävästi muisti tämän ja olivat minulle sitten sen hommaneet. Imatralla toimii Skydive Karjala jossa minut valmensi hyppyä varten taitava Tomi Kallunki. Tomin kanssa suoritin tandemhypyn 3000 metristä.

 

Koneeseen minut saattoi Petri, Terhi, Heidi ja Jutta.

Rehellisesti, minua ei pelottanut kertaakaan, olin vain innoissani ja jännittynyt sopivalla tavalla.

Hyppy oli juuri niin ihana kun olinkin ajatellut sen olevan. Vapaa pudotus, josta alla oleva kuva on, oli ihan paras hetki hypyssä. Olin hetken aikaa vapaa kuin taivaan lintu ja sain leijailla taivaalla. Huikea kokemus ja niin kiitollinen että minulle tämä järjestettiin.

Hypyn jälkeen suuntasimme yhteen minun lempipaikoistani Suomessa, Järvisydämeen. Huvilassa odottikin jälleen super yllätys.Kun tulin sisään huvilaan, meinasi itku päästä kun tajusin kuinka monta ihanaa ystävää olikin tullut paikanpäälle.

Viikonlopun aikana nautimme yhdessä olosta ja kesästä. Tunnelma oli niin mielettömän ihana koko ajan. Kun ihmiset omaa samankaltaiset arvot ja asenteen, on äärettömän helppoa viettää aikaa yhdessä. Tämä viikonloppu säilyy muistoissa aina.

Kiitos rakkaat tyttäreni ja ystäväni, olette kultaa.

 

Kiitollinen kaikesta <3

Tänään alkaa hääviikonloppu <3

Rauhaa ja rakkautta,

Sunneva