Puhuja

Puhujana Sunneva on innostava, avoin, eläväinen ja motivoiva. Hänellä on kyky luoda vuorovaikutus yleisön välille. Sunnevan asenne elämään on uskomattoman positiivinen ja sen ympärille hän luennoillaankin keskittyy. Puheet ovat inspiroivia ja kannustavia, niin yksityis- kuin työelämästä koottujen kokemusten ja esimerkkien kautta.

Sunneva on luennoinut lukuisista eri aiheista, kiusaamisesta sisäiseen kauneuteen, niin koululaisille kuin aikuisille ryhmille. Hän on juontanut lukuisia erilaisia tapahtumia kauppakeskuksista livelähetyksiin. Sunnevan vahvuus ja ominta alaa ovat hyvän yhteishengen luominen, itsetunnon kohotus ja positiivisen asenteen etsiminen elämän myrskyjenkin keskeltä. Sunneva kannustaa ihmisiä löytämään oman sisäisen kuningattarensa/kuninkaansa suosituilla, itsetuntoa kohottavilla ”Löydä sisäinen kuningattaresi” -luennoilla.

Sunneva räätälöi mm. työntekijöille suunnattuja valmennusluentoja asiakaspalvelusta sekä ”työminän” arvostuksen nostamisesta.

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus yrittäjänä ja työnantajana asiakaspalvelualalla on koulinut Sunnevasta vahvan ja itsenäisen osaajan myynnin, markkinoinnin sekä kauneuden, muodin ja esiintymisen saralla.

 Sunnevan esimerkkiluentoja ja aiheita

  • ”Löydä sisäinen kuningattaresi”
  • ”Asiakaspalvelu -mitä tarkoittaa palvelu ”
  • ”Positiivinen viestintä ”
  • ”Positiivinen asenne elämän voimavarana”
  • ”Löydä omat vahvuutesi ”
  • ”Kiusaaamista Vastaan”

”Työn pitää olla mielekästä”

-lauseen hän on tokaissut jo 5-vuotiaana isoäidilleen. Tämä lause onkin kantanut läpi koko elämän ja se näkyy myös tavasta jolla hän työtään tekee.