Miss Fitness Finland 2017

Kuva: Petri Mast
Meikki: Jere Sivonen
Hiukset: Teuvo Loman
Vaatteet: Daddy´s Girl

Sain noin vuosi sitten puhelun K.P Ouramalta, jossa hän ehdotti josko herätettäisi henkiin legendaarinen Miss Fitness Finland – kilpailu. Olin puhelusta hyvin otettu. Olen varmasti taitoni vaakuuttanut osaavani järjestää missikilpailuja mutta fitness puolella en välttämättä niin suuria meriitejä omaa, ainakaan suuren kansan silmissä 😉

Tosin siellä fitness piireissä taidetaan muistaa ja tietää että hyvin läheiset ystäväni ovat kilpailleet & sijoituneet sielläkin puolella. Toisaalta harva varmaan on vierestä livenä päässyt seuraamaan EM ja MM -kilpailuja Fitness lajeissa. No, minä olen. Olen toiminut myös huoltajana rakkaalle ystävälleni Jutalle ko. kilpailuissa.

Oma veljeni on puntteja nostanut tasaisen säännöllisesti 12-vuotiaasta asti. On hänet myös kisalavalla nähty. Sanottakoon että on minulla jonkinlainen käsitys fitness elämäntavasta ja lajista vaikkei se välttämättä minun elämäntavoista näy. Käsitys siis on mutta minun vahvuus on muualla kuin ihmisten treenauttamisessa.

Minun elämää pyörii enemmissä määrin misseilyssä joten päätin pyytää hyvää ystävääni Nora Vuoriota mukaan vastaamaan siitä fitness puolesta .  Ilokseni Nora lähti heti innolla mukaan. Kiitos Nora, olet timanttia <3

 

Kuva. Petri Mast

Kymmenen super upeaa, energistä, kaunista ja sosiaalista finalistia on nyt valittu, kuvattu ja esitelty medialle. Tästä alkaa matka kohti finaalia joka käydään Nordic Fitness Expossa Lahdessa 7-8.10.2017

Tästä tuleekin super mielenkiintoiset viikot minulle. Miss Suomi 2017 kiertue starttaa ihan näillä näppäimillä ja Miss Fitness Finland mimmit treenaa Noran johdolla kohti finaalia.

Energistä syksyä kaikille ja muistakaa seurata molempia kilpailuja 😉

Rauhaa ja Rakkautta,

Sunneva