Meillä on häät.

Me mennään naimisiin ensi kesänä. Ihanaa <3

Italiassa 2018

Tinder, mikä ihana keksintö.

Jos joku olisi sanonut minulle muutama vuosi sitten, että löydän oman sielunkumppanin Tinderistä, olisin nauranut. Syksyllä 2017 ystäväni sai minut houkuteltua Tinderiin ja päätin uskaltautua kokeilemaan. Eräänä elokuun iltana selasin sitä ja vastaan tuli Harri. Aamulla aloimme viestittelemään ja illasta jo tapasimme Juvalla, romanttisesti ABC-asemalla. Kolme tuntia istuttiin siellä asemalla jo ensitreffeillä.

Järisydän 2018 Kuva: Johannes Wilenius

 

Sen vaan tietää, kun se oikea sattuu kohdalle.

Kiitollinen olen elämästä myös lasteni isän kanssa. Rakkautta sekin oli, ja edelleen lasten isälle toivon pelkkää hyvää. Olen äärimmäisen kiitollinen melkein kahdestakymmenestä vauhdikkaasta vuodesta, jonka vietimme yhdessä perheenä. Rakkaudesta ovat lapsemme syntyneet ja lapset yhdistävät meitä aina. Aika kultaa muistot. Ehdottomasti parempi onkin muistella vain niitä hyviä yhteisiä asioita. Eroon päädyimme, joten jokainen tietää ettei helppoa ole ollut, kummallakaan. Anteeksi on annettu ja eteenpäin jatkettu, kummatkin tahoillamme.

Häät vol.2

Olen aina rakastanut juhlia, etenkin hääjuhlia. Olen yhdeltä ammatiltani visuaalinen markkinoija ja somistaja. Jossain vaiheessa elämääni somistin myös juhlia, häitä ja messuosastoja. Nyt saan suunnitella omat häät. Ihan mahtavaa. Olen näistä tulevista häistä ihan yhtä innoissani kuin ensimmäisistä häistä. Suunnittelu on alkanut jo vuosi sitten.

Olen tottunut työni puolesta tekemään isojakin projekteja ja huomaan, että meinaan näistäkin ottaa vähän samanlaisen projektin, kunnes muistan, että nämä ovat minun häät ja saan intoilla ja hötkyilläkin.

Pohdimme pitkään missä häät pidetään. Minulla on ollut ilo ja kunnia tutustua sekä tehdä yhteistyötä upeiden paikkojen kanssa. Kuten upea Vanajanlinna Hämeenlinnassa.  Kotikyläni Sulkavan naapurissa on myös yksi minun suosikeista, satumainen Järvisydän. Vähän pohjoisemmasta löytyy mahtava Vuokatin Aateli. Näitä kaikkia paikkoja yhdistää hyvä ruoka ja loistava palvelu. Jokainen näistä on omanlainen upea kokonaisuus, joissa kaikissa suosittelen lämpimästi vierailemaan. Teemme työni puolesta näiden upeiden paikkojen kanssa yhteistyötä. Jokainen näistä kävi mielessä, kun mietimme missä meidän häät pidetään.

Näiden lisäksi taisin koluta lähes koko tarjonnan,  mitä Suomesta löytyy. Pohdimme myös ulkomaille lähtöä, mutta se tyssäsi meidän kohdalla omaan mahdottomuuteensa. Aloin olemaan jo epätoivoinen, kun en saanut mitään kaunista paikkaa omassa mielessä sopimaan meidän häille.  Kunnes eräänä kauniina päivänä tajusin. Olen aina haaveillut telttahäistä. Siis sellaisista jenkkityylisistä. Teltasta, jossa on lattia, seinät ja  kristallikruunut katossa…

Siitä se ajatus sitten lähti.

Meillä on ensi kesänä telttahäät tulevan mieheni pihapiirissä Mikkelissä. Harrin talo on iso. Se on entinen koulu, joten tilaa meillä on niin sisällä kuin pihallakin. Mitä enemmän tätä pohtii, sen paremmalta ajatus vaikuttaa. Saamme juuri meidän näköiset häät.

Tekemistä tosin tuli juuri noin 100-prosenttisesti lisää. Lähtötilanne on siis ns. tyhjä piha ja sisävessoja on 2. Vieraita on tulossa  yli 100.

Meidän häät on elokuussa. Nyt on tammikuu ja minulla on tulossa hyvin kiireinen kevät Miss Suomi -kilpailun sekä Miss Plus Size -kilpailun kanssa. Miss Suomi 2020 kruunataan 22.5.2020, jonka jälkeen on onneksi kesä aikaa tehdä kaikki valmiiksi häihin. Häihin pitää muistaa monta liikkuvaa asiaa ennen kuin kaikki on valmista. Valmiina on kaasot, kirkko ja pappi.

Wedding To Do List:

Teltta, siis sellainen iso.

Teltan kaikki kalusteet

Kristallikruunut telttaan

Somistukset telttaan ja ulos (PALJON)

Catering & henkilökunta

Kakku

Kutsut

Hääpuku

Sulhasen puku

Bändi tai/ja  Dj.

 Videokuvaaja

Morsiuskimppu

Kuljetukset

Hotelli vieraille

Ehkä pari bajamajaa

Kaikki ihana pikku tilpehööri

Höyhenet

Kuohuvat ja viinit

Kanttori

Häämatka

Aikataulutus

…. nyt en taida enää jatkaa tätä listaa tässä kohtaa…

Kun kerroin tästä ideasta ystävilleni, lähes jokainen kyseenalaisti ajatuksen. Tietäen, miten paljon enemmän työtä tämä vaatii ja miten paljon helpompi olisi mennä ns. valmiiseen pöytään. No, niin olisi. Mutta kerron teille salaisuuden. Minä rakastan tehdä juhlia ja tapahtumia. Minulle tämä on iloinen ja ihana projekti, jonka tiedän onnistuvan täydellisesti.

Haluan ns. dokumentoida tämän matkan ja siksi päätin aloittaa hääblogin. Olen hyvin otettu, että pääsen mukaan Häät.fi -blogiyhteisöön mukaan. Tästä tulee mahtava vuosi.

Tervetuloa mukaan matkalle.

 

Rauhaa ja Rakkautta,

Sunneva

 

 

 

1 Comment

Kommentointi suljettu