Meidän häät löysi ”kodin”

Kuten kaikki tietää, koronan myötä kaikkien suunnitelmat heitti kuperkeikkaa, niin myös meidän. Jossain vaiheessa oli epävarmaa voiko häitä edes juhlia tänä vuonna. Alkuvuonna olin intoa täynnä. Olin suunnitellut että talvi ja kevät tehdään hurjasti töitä ja kesällä saan keskittyä vain häihin. Suunnittelin, että meidän häät olisi upeat telttahäät Mikkelissä, Harrin pihassa.

Kun kaikki meni sekaisin maaliskuussa, emme päässeet ideaa pidemmälle niiden telttahäiden kanssa. Jossain vaiheessa niistä sitten luovuttiin. Kun toukokuussa alkoi näyttämään että häät voidaankin pitää, laitoin viestiä moniin upeisiin paikkoihin. Kävimme eri vaihtoehtoja läpi. Mikään ei kuitenkaan tuntunut ”kodille”.

Kesäkuun alussa rajoituksia purettiin ja päästiin jatkamaan Matkalla Miss Suomeksi -sarjan kuvauksia. Kuvaukset tehtiin Billnäsin ruukilla .

Olemme tehneet vuosia yhteistyötä Billnäsin ruukin kanssa. Viime kesänä teimme mm. hää -aiheiset mainoskuvaukset heille. Muistan kun stailasin & lavastin kuvauksia, mietin Billnäsin ruukkia yhtenä vaihtoehtona omille häille.

Billnäsin Ruukki. Kukat & Kaari: Maison Helsinki Kuva: Nadi Hammouda / missitoimisto/ mainoskuvaus

 

Kun olimme ruukilla kuvaamassa Matkalla Miss Suomeksi -sarjaa pähkäilin ääneen omia häitäni, missä ne pidettäisiin. Kävi niin onnellisesti, että meidän viikonloppu oli peruutuksen vuoksi vapaa Billnäsin ruukilla. Kaikki loksahti paikoilleen.

Olen niin onnellinen, kun löysimme meidän häille täydellisen kodin. Billnäsin ruukki on itseasiassa parempi kuin suunnittelemani teltta. Tila on isompi ja ruukilla on myös tarpeeksi hotellihuoneita. Kaikki tarvittava on samassa pihapiirissä. Nyt on ihan sama sataa vaiko paistaa, meillä on tilaa juhlia.

Ruukille on tänä keväänä myös remontoitu aivan ihana uusi valkoinen tila Isoon Pajaan, joka sopii myös täydellisesti häihin.

Minulle mieleistä on nimenomaan tila, minkä pystyy muokkaamaan koristeilla ja sisustuksella juuri oman näköiseksi. Iso Paja on juuri sellainen.

 

Nyt häihin on enää muutamia viikkoja aikaa ja tekemistä todella paljon, varsinkin kun minulla on Miss Suomi -kilpailu ja sarjan kuvaukset käynnissä samaan aikaan. Olen kova tekemään itse ja rakastan suunnitella & rakentaa tapahtumaa mutta kaikkea ei tässä ajassa yksin kerkeä. Onneksi sain avuksi parhaimman, ihanan Jannen Parone Desingnista. Ensi viikolla mennään yhdessä Billnäsin ruukille ja suunnitellaan kaikki valmiiksi. Meidät myös vihitään ruukilla, joten rakennamme myös ”kirkon” sinne.

Billnäsin Ruukilla saa myös ihania tunnelma kuvia ulkona

 

Uskon että saamme juuri meidän näköiset häät elokuussa vietettyä ihanalla ruukilla.

Tästä alkaa ns. loppukiri häihin 🙂

LOVE & PEACE

Sunneva

#yhteistyö

Kaikki postauksen kuvat:

Kuvaussuunnittelu: Missitoimisto

Kuvaaja: Nadi Hammouda

Mallit: Missitoimisto

Meikki: Estelle Works

Hiukset: Salon Bella Pelo

Puvut: Niinatar

Korut: Glitter

Kuvauspaikka: Billnäs

Kukat ja hääkaari: Maison Helsinki