I Love New York

New York vuonna 1995 oli hieman erilainen kuin New York vuonna 2017 😉

Silti kaupunki on sama. Joka kerta kun saavun Manhattanille , sama tunne valtaa aina mieleni. Tämä on koti.

Koti on siellä missä sydän on. New York on vienyt pikku palan sydäntäni. Joka kerta rakastun kaupunkiin uudelleen ja uudelleen.

Rakastan sitä ettei kaupunki nuku koskaan. Se elämän , värien ja tunteiden kirjo mikä kaupungistä löytyy on ainutlaatuista. Minusta on ihana vaan tuijottaa rakennuksia ja kaupungin elämää.  Toisaalta voin istua kesällä tuntitolkulla Central Parkissa ja haistella luontoa & kaupunkia.

 

Vuosi amerikassa oli loistava oppikoulu itsetunnolle. Kun kasvatetaan jo pienestä pitäen kehuen ja kannustaen saadaan itsevarmoja aikuisia aikaan. Ihaillen katson ihmisiä, joiden olemus huokuu itsevarmuutta omasta olemisestaan.

”Liberty Enlightening the World ” – Vapaus valaisee maailman.

Asuin vuoden ( 1994-1995 ) New Yorkissa. Vuosi on ehdottomasti yksi tärkeimpiä vuosia oman henkisen kasvuni kannalta. Puhumattakaan siitä miten hauska ja muistorikas vuosi se olikaan kaikkine kommelluksineen 😉

Kuinka kiitollinen olenkaan tuosta kokemuksesta ja lukuisista ystävistä joita vuosi minulle toi. Olen saanut reissata rapakon takana niin lomalla kuin valmistujaisissa, häissä ja ristiäisissä <3

Olen käynyt eri osavaltioissa ja molemmilla rannoilla mutta yksi on aina ylitse muiden, New York.

I <3 N.Y

Rauhaa ja Rakkautta,

Sunneva