Stressi + häät = häästerssi

 

Kun päätimme hääpäivän, olin sitä mieltä että sinne on hurjan paljon aikaa. Meidän häät on elokuun alussa. Nyt ollaan siinä tilanteessa että minulla on koko kevät buukattu täyteen töitä. Yrittäjällä se tarkoittaa sitä että olen 24/7 kiinni näissä projekteissa. Rakastan minun työtä. Olen super kiitollinen sekä onnellinen että meillä on tänä keväänä paljon tekemistä. Kuvaamme parasta aikaa Miss Suomi 2020 -kilpailusta kymmenen osaista Matkalla Miss Suomeksi -sarjaa. Tämä sarja on ollut haaveeni jo monta vuotta. Matkalla Miss Suomeksi -ensimmäinen jakso näytetään Maaliskuun 18. päivä  AlfaTV -kanavalla. Samaan aikaan meillä on käynnissä myös super ihana Miss Plus Size 2020 -kilpailu.  Uusi Miss Plus Size kruunataan maaliskuun 20 päivä Vanajanlissa.  Miss Suomi 2020 kruunaataan toukokuun 22 päivä.

 

Kuva: Nadi Hammouda

Olin omassa päässä ajatellut että kevät tehdään töitä täysillä ja keskityn häiden järjestelyyn kesällä. Kävin tammikuussa Mennään Naimisiin -häämessuilla sekä Love Me Do -häämessuilla. Juonsin myös Mikkelin kauppakeskus Stellassa järjestettävän häämessupäivän.Messuilla oli paljon erilaisia palveluita tarjolla. Oli ihana nähdä miten paljon apua pystyy tilaamaan tänä päivänä. Messuilujen jälkeen alkoi pikku hiljaa hiipiä takaraivoon että kannattaisi ryhtyä tekemään häiden eteen muutakin kuin suunnittelemaan. Minulla nimittäin on päässä hyvin tarkasti mietittynä millaiset häät haluan.

Love Me Do -messuilla Maison Helsingin ihanan kukkaseinän luona. Minulle tulee täältä hääkimppu.

Kevään reipas työaikataulu on ehkä vähän (mitään en myönnä) aiheuttanut pientä stressiä. Näin yksi yö unta meidän häistä ja sanotaanko että kaikki ei mennyt unessa ihan niin kuin olin ajatellut. Olen ollut ihan super varma ettei häät aiheuta minulle mitään stressiä, koska rakastan häitä, juhlia ja tapahtumia. Teen työkseni tapahtumia. Tuotan tälläkin hetkellä TV- sarjaa, kahta missikilpailua ja kuukauden kiertuetta, joka on täynnä tapahtumia. Mutta nyt on aika myöntää että nämä on omat häät ja tarvitsen apua näiden suunnitteluun & tekemiseen. Nyt taitaa olla aika etsiä häiden ammattilaisia apuun.

Lähdemme ensi viikoksi hiihtolomalle Thaimaan aurinkoon. Aion ladata viikossa akut ja sen jälkeen pistetään myös häät tuotantoon avun kera. Haluan häiden olevan meille täynnä rakkautta ja iloa. Haluan nauttia häiden tekemisestä ilman stressiä.

Rauhaa ja Rakkautta,

Sunneva