Puhujana Sunneva on innostava, avoin, eläväinen ja motivoiva. Hänellä on kyky luoda vuorovaikutus yleisön välille.
Sunnevan asenne elämään on uskomattoman positiivinen ja sen ympärille hän luennoillaankin keskittyy. Puheet ovat inspiroivia ja kannustavia niin omasta kuin työelämästä koottujen kokemusten ja esimerkkien kautta.

Sunneva on luennoinut lukuisista eri aiheista kiusaamisesta sisäiseen kauneuteen niin koululaisille kuin aikuisille ryhmille. Juontanut lukuisia erilaisia tapahtumia kauppakeksuksista live lähetykseen. Sunnevan vahvuus ja ominta alaa ovat hyvän yhteishengen luominen, itsetunnon kohotus ja positiivisen asenteen etsiminen elämän myrskyjenkin keskeltä.
Sunneva kannustaa ihmisiä löytämäään oman sisäisen kuningattaren /kuninkaan suosituilla ”Löydä sisäisnen kuningattaresi” – itsetuntoa kohottavilla luennoilla.

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus yrittäjänä & työnantajana asiakaspalvelualla on koulinut Sunnevasta vahvan itsenäisen osaajan myynnin-ja markkinoinnin sekä kauneuden, muodin ja esiintymisen saralla.
Sunneva räätälöi mm. työntekijöille suunnattuja valmennusluentoja asiakaspalvelusta sekä työminän arvostuksen nostamisesta.

 Sunnevan esimerkkiluentoja ja aiheita

  • ”Löydä sisäinen kuningattaresi”
  • ”Asiakaspalvelu -mitä tarkoittaa palvelu ”
  • ”Positiivinen viestintä ”
  • ”Positiivinen asenne elämän voimavarana”
  • ”Löydä omat vahvuutesi ”
  • ”Kiusaaamista Vastaan”

”Työn pitää olla mielekästä”

-lauseen hän on tokaissut jo 5-vuotiaana isoäidilleen. Tämä lause onkin kantanut läpi koko elämän ja se näkyy myös tavasta jolla hän työtään tekee.