Häät ja korona ?

Kun viimeeksi kirjoitin oli kiire käsinkosketeltava työrintamalla. Kävimme Harrin ja lasten kanssa lomalla Thaimaassa helmikuun lopussa. Korona oli jo uutisissa mutta ei sitä vielä osannut aavistaa mitä tulee tapahtumaan. Thaimaassa lentokentällä kaikilta ihmisiltä mitattiin kuume kun tulimme maahan. Uutisointi oli jo sen verran vaikuttanut että ehkä olimme extra tarkkoja hygieniasta reissulla. Tosin minulla on jo vuosia ollut mm.käsidesi käsilaukun vakiovarusteena muutenkin. Thaimaan loma oli todella ihana ja tuli oikein hyvään väliin. Aurinkoa, väriloistoa, hyvää ruokaa ja seikkailuja. Akut ladattuna tulimme Suomeen ja olin valmis tekemään huippu kiireisen kevään.

Maaliskuu alkoi reippaasti ja  kerettiin kuvata viikko Matkalla Miss Suomeksi -sarjaa Vuokatin Aatelissa ja Hotelli Tallukassa kunnes tuli totaali pysähdys. Korona.

Maaliskuussa kun korona kotoilu alkoi, en enää edes uskaltanut ajatella häitä. Kun aikaa meni ja otsikot vain paheni, tuntui häät todella kaukaiselta ajatukselta. Huhtikuun lopulla aloin varovasti pyörittelemään ajatusta pienemmistä häistä.

Alunperin meillä oli haave ja tarkoitus pitää isot häät Harrin pihapiirissä. Kävimme monta keskustelua häistä ja joka kerta päädyimme totetamaan että me haluamme mennä naimisiin tänä vuonna ja pitää häät. Kun hallitus antoi luvan 50 henkilön kokoontumisille, päätimme että pidämme pienemmät häät.

Aloin kartoittaa nopeasti paikkoja ja meille tärppäsikin oikein ihana paikka. Hääsuunnitelmat vaihtuu nyt ns. lennossa mutta olen taas intoa täynnä kun saa suunnitella ja haaveilla.

Meillä on häät elokuussa 2020 <3

Sunneva